Inlägget gjort

Skinka, karamelliserad lök och granatäpplekärnor med tomatröra


Det här recept är en ny och tapa som du kan göra själv med två märkvärdig ingredienser som är karamelliserad lök och granatäpplekärnor


¡Hola! Idag kommer jag med en enkel macka med pan tumaca eller tomatröra som frukost som smakar faktisk jättegod eftersom den mackan skapar en speciell söt och salt smaksensation i munnen (karamelliserad lök och granatäpplekärnor tillsammans bildar en förbluffande smaksensation på riktig 🤩).

Skinka, karamelliserad lök och granatäpplekärnor serveras vanligen på bröd

Den tapa med skinka, karamelliserad lök och granatäpplekärnor serveras vanligen på bröd; du kan dock servera den på ett glutenfritt bröd eller på ett fröknäckebröd för att få till en tapa som är glutenfri och laktosfri.

Och den tapan passar såväl till en lyxig frukost som till förätt eller lättare kvällsmåltid tillsammans med ett glas öl eller vin.

Jag lagade den mackan flera gånger och jag kan lova att smaksensationen är ljuvlig. Testa det!

Ha en solig dag! 🌞

PabloD

 

5 reaktioner på ”Skinka, karamelliserad lök och granatäpplekärnor med tomatröra

  1. […] vill du smaka en andra variant om den mackan, kan du testa det här recept som är en ny och tapa som du kan göra själv med två märkvärdig ingredienser som är […]

    1. Hej Gisela!

      Och den mackan smakar jättegod på riktig!

      Ha en solig dag! 🌞

      PabloD

  2. Va gott! Tror du man kan göra någon variant med kalkon eller kyckling? Äter inte fläskkött ☺️

    1. Jag vet vet inte Jennie, jag ska prova ditt förslag.

      Ha en solig dag! 🌞

      PabloD

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *